Κυ05042020

Back ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ

Ψηφιακές συναντήσεις

  • PDF

digital-class330-228Η γνωριμία συγγραφέων με τους μαθητές μέσω της χρήσης των νέων τεχνολογιών φέρνει κοντά τους συγγραφείς με σχολεία σε όλη την Ελλάδα.

Ο συγγραφέας θα φιλοξενείται στα γραφεία του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου και με τη χρήση των νέων τεχνολογιών θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρεται «διαδικτυακά» μέσω του δικτυακού τόπου του ΕΚΕΒΙ στην τάξη των μαθητών, να συστήνει το έργο του και να συνομιλεί με τους μαθητές. 

Η συνάντηση/ομιλία θα γίνεται διαδρστικά μέσω skype και θα καταγράφεται και θα μεταδίδεται είτε ζωντανά είτε βιντεοσκοπημένη στον ηλεκτρονικό μας κόμβο δημιουργώντας έτσι ένα αρχείο συνομιλιών μαθητών με συγγραφείς και ομιλιών συγγραφέων χρήσιμο για μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, φιλολόγους αλλά και το ευρύτερο βιβλιόφιλο κοινό.

Για τη συγκεκριμένη δράση, δεν υπάρχουν όρια στον αριθμό αιτήσεων που μπορεί να κάνει κάθε σχολείο ούτε και στον αριθμό "συναντήσεων" που μπορεί να πραγματοποιήσει ο συγγραφέας. 


Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τις Ψηφιακές Συναντήσεις, επικοινωνήστε με τη Λίνα Σακάλογλου (τηλ. 2109200349).